Dr. Patkós Róbert

Dr. Patkós Róbert Zoltán vagyok, 1971. november 14-én születtem Szegeden.
1978 és 1990 között általános iskolai és középiskolai tanulmányaimat Kiskunfélegyházán végeztem.
1996-ban diplomáztam a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Szakán.

Diplomám megszerzését követően háziorvosi rezidensként tevékenykedtem a szegedi Klinikákon, ahol sikerült olyan kapcsolatrendszert kialakítanom, amely jelenleg is nagy segítséget jelent a betegeim magas szintű ellátásában.

2000-ben sikeres háziorvosi licenszvizsgát tettem, majd pedig édesapám mellett, az ő háziorvosi praxisában töltöttem a kötelező hároméves szakmai gyakorlatom.
2003-ban sikeres háziorvosi szakvizsgát tettem és Röszkén kezdtem háziorvosi pályafutásomat.
Az orvosi szakma, azon belül is a háziorvostan nagyon fontos és meghatározó célja volt életemnek, hiszen édesapám Kiskunfélegyházán háziorvosként tevékenykedett már több mint 30 éve. Ebben nőttem fel, emiatt döntöttem el már általános iskolásként, hogy én is háziorvos leszek, tudatosan jártam végig az iskolákat ennek érdekében.

1999 februárja óta rendszeresen teljesítettem szolgálatot az OMSZ Központi Orvosi Ügyeletén a szegedi Mentőállomáson, havi szinten átlagosan 100 órát vonultam, mint ügyeletes orvos, ez idő alatt úgy érzem hasznos gyakorlati tapasztalatokat sikerült szereznem a sürgősségi betegellátás területén.


2003-ban megvásároltam a röszkei I. számú felnőtt háziorvosi praxist, ahol május 1-től tevékenykedtem vállalkozó háziorvosként. A röszkei háziorvosi praxis eladására 2009-ben került sor, ezt követően vásároltuk meg a feleségem szegedi praxisát, melyet 2010. június 1-től a mai napig üzemeltetünk.

2013. február 1-től 2014. október 31-ig Soltvadkerten működtettem egy betöltetlen háziorvosi praxist, illetve üzemorvosként is tevékenykedtem.

2015 március 1-től visszatértem Kiskunfélegyházára, háziorvosi praxist vásároltam, jelenleg is azt működtetem. 2017 tavaszán sikeres üzemorvosi szakvizsgát tettem, így már önállóan is, szakmai felügyelet nélkül tudok üzemorvosi tevékenységet folytatni.

A mindennapi munkám során kiemelten érdekel:
–    A sürgősségi betegellátás
–    Prevenciós tevékenység a praxis betegei körében
–    Személyre szabott egészség tervek készítése
–    Betegutak szervezése a gyorsabb és tökéletesebb betegellátás érdekében

Mindehhez megfelelő szakmai háttérrel, elhivatottsággal rendelkezem, melyet a röszkei, a soltvadkerti és kiskunfélegyházi praxisomban és a szegedi klinikákon eltöltött több éves gyakorlat kapcsán szerzett szakmaiság és a kapcsolataim is erősítenek.