Bocsi Viki

Bocsi Viki vagyok, táplálkozási szakértő. Alkalmazott táplálkozástudományi képzést végeztem és ez a valódi nevem.
Évtizedek óta foglalkozom a táplálkozás témakörével a tanulmányaim és tapasztalataim alapján állítottam össze 2014-ben azt a speciális módszert, ami jelenleg is a nevemhez fűződik.
A célom az, hogy teljes megértést adjak az embereknek arról, hogy mi miért történik a testükben, hogy hogyan működünk, hogy az összefüggéseket, okokat, egyéni igényeket, különbözőségeket felfedjem és hogy mindenkinek átadhassam a teste használatához passzoló útmutatást.
Azt akarom, hogy az emberek a tudásukon alapuló szokásaikkal a betegségek helyett az egészség felé tartsanak.
Mélyen hiszek benne, hogy ezekben az egészségügyileg is nehéz időkben sokan felismerik, hogy mennyire fontos a tiszta, egészséges ételek fogyasztása és hogy idővel olyan pozitív változások indulhatnak el az emberek szokásaiban, amelyek az általános életminőség tartós javulását eredményezik majd és hogy az első szempont végül a betegségmegelőzés lesz.
Nem csak általánosságban törekszem arra, hogy az ügyfelekkel, megrendelőkkel szokásokat formáljunk át, hanem létrehoztunk egy széleskörben, speciális igényeket is kiszolgáló ételkiszállító szolgáltatást, amely az ország több, mint 300 települését ellátja egészséges alapanyagokból készült ételekkel. Mert az emberi test úgy működik jól, ha a számára szükséges alapanyagokhoz juttatjuk hozzá.
Szakmailag elismert szövetségeseinkkel együtt egy olyan szemléletformáló rendszert képviselünk, amit együttműködő orvosokkal, dietetikusokkal és gyógyszerészekkel is szívesen megosztunk.

Szóljon hozzá